Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Bugün Ünye’de Vefat Edenler
Bugün ilçemizde vefat edenler...

Bugün Ünye’de Vefat Edenler

1.Fezail Türköz Vefat Etti

Merhum Ocakçı Ahmet Türhöz’ün oğlu, Merhum Mehmet, Hacı Hüsnü, Hacı Enver ve Niyazi Türköz’ün kardeşi, İbrahim Karakuş ve Ferhat Tekir’in kayınpederi, Merhum Mehmet Türköz ve Süleyman Türköz kardeşlerinin Fezail Türköz vefat etti.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakiben Hanyanı Söylemez Cami’inde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

2.Mediha Ocakdan Vefat Etti

Göbü Köyaltı mahallesinden Hacı Osman Ocakdan’ın kızı, Mehmet Ocakdan’ın eşi, Ercan ve Özcan Ocakdan’ın anneleri, Dursun ve Ömer Ocakdan’ın ablası Mediha Ocakdan vefat etti.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakiben Göbü Köyaltı Cami’inde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

3.Necati Şimşek Vefat Etti

İnkur Erenler mahallesinden Hüseyin Bilen, Mustafa, Sedat Bulut, Mehmet Şimşek ve Selim Bayar’ın kayınpederi, Mehmet, Ahmet ve Yusuf Şimşek’in babaları Necati Şimşek vefat etti.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakiben Erenler Alan Cami’inde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

4.Züleyha Akçay Vefat Etti

Saraycık köyü Kızılçünük mahallesinden Merhum Arif Akçay’ın kızı, Boyacı Hüseyin Akçay’ın eşi, Ahmetcan, Ufuk, Ali, Turan kardeşlerin anneleri Züleyha Akçay vefat etti.

Cenaze namazı bugün ikindi namazına müteakiben Büyük Cami’inde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

5.Ayşe Uysal Vefat Etti

Saraycık Merkez mahallesinden Merhum Ahmet Akçay’ın kızı, Kadir Uysal’ın eşi, Kenan, Sinan ve Serkan Uysal kardeşlerinin anneleri Ayşe Uysal vefat etti.

Cenaze namazı bugün ikindi namazına müteakiben Merkez Büyük Cami’inde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

6.Ayşe Bulat Vefat Etti

Ağıdere mahallesinden Emekli Ağıdere İmamı Veysel Bulat’ın eşi, Muhammet Samet, Ali Osman ve Sümeyye kardeşlerinin anneleri, Selahattin, Mehmet, Hüseyin ve Halil Mut’un kardeşleri Ayşe Bulat vefat etti.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakiben Büyük Cami’inde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

7.Havva Öztürk Vefat Etti

Çaybaşı Akbaba mahallesinden Merhum Tamcıoğlu eşi Kazım, Hikmet, Yaşar, Ahmet ve Mehmet Öztürk kardeşlerin anneleri Havva Öztürk vefat etti.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakiben Çaybaşı Cevizli Yatak Cami’inde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

 




Kaynak: Bugün Ünye?de Vefat Edenler

Editör: ünye vizyon gazetesi

Bu haber 563 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI